Wolf Cub

Introduksjon

Når et spill er utviklet av leverandøren Net Entertainment medfølger det en forventing om høy kvalitet og gode funksjoner blant spillerne, og akkurat dette har de klart å levere med spilleautomaten Wolf Cub. Denne flotte automaten har nydelig grafikk og et tema som er både søtt og spennende. Her er alt gjennomført i ekte NetEnt-stil. Spillet har et klassisk oppsett på 5×3, men ingen synlige hjul. Handlingen foregår ute i en snødekt skog på nattestid, hvor ulven er på utkikk etter venner eller fiender. Spinn frem ugler, bjørner og leoparder – og forhåpentligvis noen gode gevinster sammen med dem.

Se for deg et snødekt vinterparadis i en nordisk skog, hvor ulvene løper løpsk og hyler mot månen. Hvis du legger noen spinnende symboler og eventuelle gevinster oppå dette, har du spillet Wolf Cub. Ulvungen sitter ved siden av hjulene og følger ivrig med på hvert spinn som blir gjort. Dersom du er heldig spinner du frem poten hans, for den er nemlig spillets wild-symbol. I tillegg dukker en fullmåne opp som scatter-symbolet, og denne kan by på både gratisspinn og bonusspill. Her er absolutt alt gjennomført i henhold til tema, og grafikken er som en drøm for øyet.

Gevinstlinjer og innskudd

Spillet har et standard oppsett med fem hjul og tre rader, selv om disse flyter fritt og ikke ligner tradisjonelle hjul. Spillet har til sammen 20 gevinstlinjer hvor de ulike symbolene spinnes frem. Her dukker det opp ulike dyrehoder, i tillegg til noen klassiske symboler fra kortstokken med spar, kløver, hjerter og ruter. Disse er dog blitt piffet opp til å passe spillets design og tema. Nederst på skjermen kan du gjøre dine valg for innskudd, hvor du kan velge nivå fra 1 til 10 og myntverdi fra 0,01 og opptil 1 euro. Når du er klar for et spinn, trykker du på pote-knappen.

Tema og design

I Wolf Cub er tema passende nok en ulvevalp, som sitter på siden av hjulene og følger med i spenning. Han befinner seg alene i en snødekt skog midt på svarte natten, men heldigvis kan du spinne frem noen venner til han på hjulene. Her dukker det opp dyr som ugle, elg og bjørn, og de kan alle gi gode gevinster. Spillet har mange gode animasjoner, med snø som daler, ulven som logrer med halen og puster frostrøyk. Det hele har et tegneserieaktig preg, og kan nesten minne litt om barne-TV. Lydsporet som er satt til spillet forsterker denne følelsen.

Bonusfunksjoner

Når det er NetEnt som har utviklet spillet er det selvfølgelig noen spennende bonusfunksjoner på lur. Spillets wild-symbol er en ulvepote, og denne kan erstatte alle ordinære symbol. Spillets scatter-symbol er den gule fullmånen, og denne kan gi gratisspinn dersom det dukker opp minst tre på skjermen. Hjulene med scatter-symbol vil da få tall-symbol for å bestemme hvor mange gratisspinn du blir belønnet med. Under gratisspinnene åpnes en ny spillskjerm med et lilla bakteppe, og her er det også en ekstrafunksjon kalt «Blizzard feature» hvor like symboler på hjul nummer én utløser funksjonen som drar alle like symboler nærmere det første hjulet og slik skaper gode gevinster.

Fordeler

Wolf Cub er et moderne spill med et fantastisk design og utrolig grafikk. Det er NetEnt som står bak automaten, og dette vises godt gjennom hvor gjennomført spillet er. Animasjonen av Wolf Cub er ekstra fin, og den dalende snøen er en flott detalj. På hjulene spinnes det frem flotte symboler, og disse kan gi gode gevinster. Du kan vinne ekstra mye dersom wild- eller scatter-symbolet dukker opp. Gratisspinnene åpnes i et nytt spill, hvor Blizzard-funksjonen kan vise seg å være svært lønnsom. Spillet er utrolig enkelt å forstå og oversiktlig, med all nødvendig informasjon nederst. Autoplay- og Max bet-knappene er et pluss.

Ulemper

Wolf Cub er et utrolig gjennomført spill, og det er lite å klage på her. For noen kan gjerne designet og spesielt lydsporet bli litt barnslig. Det er ikke mye action eller spenning her, med søte symboler og lystig musikk. Ulven er ikke blodtørstig, men bare logrer med halen. Det kan være litt vanskelig å finne utbetalingstabellen, ettersom det kun er en liten «i»-knapp. Noen vil nok savne flere bonusfunksjoner, eller en jackpot av den progressive typen. Spillet har dog en fast jackpot på 2000 mynter. Spillet passer best for dem som er på utkikk etter noe enkelt og behagelig, med noen spesielt flotte animasjoner.

Oppsummering

Wolf Cub er en flott spilleautomat fra Net Entertainment som byr på fantastisk design og et sjarmerende tema. Her møter du en ulv som kun er sulten etter gevinster, og disse dukker opp ved å spinne frem korrekte kombinasjoner av dyr og kortsymboler på de fem hjulene. Underveis kan det dukke opp både wild- og scatter-symboler, og gratisspinnene har en egen bonusfunksjon. Her daler snøen mens gevinstene renner inn, og ulven følger ivrig med på hva som skjer. Spillet passer for både nybegynnere og storspillere, med stor variasjon i innsatsmuligheter. Prøv det ut i dag – gratis eller for penger.