The Rift – flere funksjoner og gode gevinster

Introduksjon

Har du vært i skumle og mørke bakgater noen gang? Der du ikke helt klarer å se hva som er rundt deg? På den spennende spilleautomaten The Rift blir du tatt med i en mørk og spennende bakgate med noen mystiske hendelser som faktisk kan bli ganske gevinstgivende dersom du bare har litt is i magen. The Rift er en artig og underholdende spilleautomat som er laget av den kjente spillprodusenten Thunderkick. Spilleautomaten har fem hjul, tre rader og 17 gevinstlinjer, og selv om det handler om en eller annen form for konflikt i denne bakgaten, er dette et artig spill med mer humor enn alvor.

The Rift starter med at du befinner deg i en mørklagt bakgate der du ser damp sive opp fra brosteinene. Skjermbildet er i mørke farger og du ser de våte brosteinene, gatelys og trær som beveger seg i vinden. På skjermen spinnes det frem flere forskjellige fargerike symboler som minner litt om bobler som svever i luften. The Rift er en enkel spilleautomat å spille på, med et lett og oversiktlig design, samt flere gode funksjoner som kan hjelpe deg til å vinne gode gevinster. Det finnes både wild-symboler, scatter-symboler og et underholdende bonusspill i dette spillet, og ikke minst detaljert og god grafikk.

Gevinstlinjer og innskudd

På spilleautomaten The Rift skjer handlingen i en mørk bakgate som er svakt opplyst av noen få gatelykter. Symbolene som er på spillets fem hjul svever på en måte i luften, og de er både artige og fargerike. Blant symbolene finner du både et lommeur, en blekksprut, bobler med tall og bokstaver inni, en magisk bok og noe som kan minne om en parfymeflaske. Du kan prøve spillet i gratisversjon før du velger å spille for egne penger, men for å vinne noe i spillet må du gjøre en innsats. Myntinnsatsen i spillet er én mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,1 og opptil 100.

Tema og design

På spilleautomaten The Rift er handlingen i spillet lagt opp i en mørk og skummel bakgate som kun er opplyst av noen ensomme lykter. Brosteinene er våte, trærne svaier sakte i vinden, og kampen mellom deg og det ukjente i bakgaten er klar til å utfolde seg. Grafikken er mørk, men de fargerike animasjonene som er i spillet kombinert med det gode lydsporet gjør handlingen morsom. Atmosfæren er litt mystisk og du vet ikke helt hva som venter deg av overraskelser, men heldigvis er det stort sett gode gevinster bak de mystiske og fargerike symbolene som dukker opp i spillet.

Bonusfunksjoner

The Rift inneholder mange symboler som kan gi deg gode gevinster dersom de dukker opp i vinnende kombinasjoner. Hvert symbol har en egen verdi, og sammen med spillets funksjoner kan du vinne gode gevinster på denne spilleautomaten. The Rift byr på et spennende bonusspill som du får tilgang til dersom det dukker opp tre bonussymboler, altså symbolet «The Rift». Her vinner du flere gratisspinn som igjen kan gi deg gevinster dersom det dukker opp scatter-symboler som gir deg gratisspinn, eller sticky wild-symboler. Det kan altså dukke opp mange gevinster bare i bonusspillet. Wild-symbolene i spillet erstatter alle andre symboler unntatt bonussymbolet, og hjelper deg dermed å vinne.

Fordeler

Å havne i en mørk bakgate og vente på skumle hendelser er stort sett ikke en fordel, men på The Rift vil dette absolutt være positivt for deg. På denne spilleautomaten kan du vinne flere gode gevinster med de ulike funksjonene som er i spillet. Det er mengder av gratisspinn i dette spillet, og den artige sticky wild-funksjonen er også innbringende. Grafikken og lyden i spillet skaper en helt egen atmosfære i bakgaten, og med tanke på de gode gevinstene som venter, blir det etter hvert spennende å oppholde seg der. Du kan også laste ned spillet til mobilen din dersom du ønsker det.

Ulemper

Thunderkick gjør stort sett en utrolig god jobb med sine spilleautomater, og på mange måter er også spilleautomaten The Rift godt utført, men samtidig kan den forbedres noe. Det er en artig funksjon med de svevende og fargerike symbolene, men det er litt vanskelig å klare å tyde hva de representerer. Selv om det ligger mange gode gevinster og venter i spillet kan det være litt tidkrevende å finne og vinne dem. Det hadde også vært underholdende om sticky wild-symbolene ble værende litt lengre på skjermen når de dukker opp i vinnende kombinasjoner, i stedet for å forsvinne før du registrerer at det var en vinnende kombinasjon.

Oppsummering

The Rift er en artig og underholdende spilleautomat der handlingen foregår i en mørk og skummel bakgate. Det er et oppgjør av et eller annet slag vi venter på, men heldigvis blir vi positivt overrasket når det viser seg at det stort sett bare dreier seg om å vinne gevinster. Dette er en spilleautomat med flere gode funksjoner som hjelper deg på vei til gode gevinster. Det er mulig å prøve spillet gratis slik at du selv kan kjenne på spenningen i den mørke bakgaten før du begynner å spille for egne penger. Grafikken og musikken kombinert i spillet skaper en egen mystisk stemning.