Super Flip er en meget underholdende spilleautomat

Introduksjon

Først og fremst er det kanskje de kule fargene som slår deg med denne spilleautomaten fra Play’n GO, men vi lover deg at det er mer ved denne spilleautomaten enn bare kule farger. Nå er det sikkert mange som forveksler denne med en annen spilleautomat som heter Danish Flip. Det er en spilleautomat som bygger på det samme, men symbolene her er helt annerledes. Selv om dette egentlig er en ganske enkel spilleautomat på mange måter, kan vi love deg mye moro underveis her dersom du satser litt og bruker litt tid. Det kan være verdt det!

Mangfoldet av spilleautomater på nett er selvfølgelig enormt, og det er ikke sikkert at Super Flip kan måles mot de aller mest spilte eller mest populære. Men i løpet av den tiden vi testet denne spilleautomaten og lot den underholde oss kan vi med en gang fortelle at vi synes det var utrolig morsomt – og vi innhentet flere veldig pene gevinster. Den har noen spesialfunksjoner som gjør den til en herlig spilleautomat, i sin enkelhet, og du behøver slettes ikke satse enorme summer for rimelig pene utbetalinger. Vi skal ta for oss noen flere detaljer med denne spilleautomaten.

Gevinstlinjer og innsats

Som med alle spilleautomater har du noen valg du kan ta før du satser, og på Super Flip kan du bestemme hvor mange mynter du vil satse per spinn og hvor mange gevinstlinjer du ønsker å spille på. Super Flip gir deg maksimalt 20 gevinstlinjer. Vi vil anbefale deg å spille på samtlige, noe som selvfølgelig gir flere gevinstkombinasjoner. Det er ikke dermed sagt at du må satse maks antall mynter, som du kan justere fra én til fem per spinn, for å få pene utbetalinger underveis. Du kan også justere myntverdien fra 0,01 til 1 per spinn.

Tema og design

Vi fant det litt vanskelig å bestemme oss for et bestemt tema da vi sjekket ut Super Flip, men med bakgrunn i de ulike symbolene og funksjonene endte vi opp med noe som kunne ligne kjærlighet, romantikk og hell og lykke. I kjærligheten la vi symboler som jordbær og edelstener og hjerte (selvfølgelig), og hvis vi tar med de andre korstokksymbolene spar, kløver og ruter, og ikke minst både hestesko, firkløveren og stjerna så endte vi opp med lykke. Grafikken er strålende, med herlige farger. Bakgrunnsmusikken og lydene underveis synes vi bare satt perfekt til spilleautomaten i sin helhet.

Bonusfunksjoner

Her er det litt å skrive hjem om, og vi begynner med det som heter omspinn. La oss si du får like symboler på hjul én og to, men mangler det tredje. Da spinner hjul tre om igjen, og dette kan gi en pen gevinst. Så har du automatens wild-symbol, som er designet med teksten «wild», som erstatter alle andre symboler. Super Flip har i tillegg stablede symboler som kan gi ganske så heftige gevinster. Den råeste funksjonen er selve Super Flip, som ved å få minimum tre flipper hele skjermbildet rundt og gir deg 15 gratisspinn. Vi vant over 5000 mynter på en slik Super Flip!

Fordeler

Det er noen fordeler å ta med seg her, og vi begynner med det enkle som at dette faktisk er en ganske enkel, men lekkert designet spilleautomat som gir mye mer moro enn du tror ved første øyekast. Symbolene er av herlig grafikk med flotte farger. Omspinn-funksjonen er genial, og ga ofte gevinst når vi manglet et symbol. Wild-symbolet dukker opp ofte på hjulene. Selv med lav innsats blir det mye moro for pengene. Super Flip-funksjonen er genial med høy gevinst og en mengde med gratisspinn som kan gjøre kvelden bedre enn du hadde planlagt på forhånd.

Ulemper

Dette er å regne som en ganske enkel spilleautomat, selv om det enkle fungerer svært bra i mange sammenhenger. Den litt jazz-pregede kasinomusikken kan over litt lengre tid bli litt for mye av det gode, men for all del, lyden kan skrus av. Lydeffektene når det skjer ting eller er i ferd med å skje ting er varierte, men litt slitsomme de også. Vi skjønner ikke helt vitsen med at skjermbildet snus rundt ved Super Flip – selv om funksjonen er utrolig kul! Det er ikke noe bonusspill eller progressiv jackpot på automaten, og det kan gå lang tid mellom hver store gevinst.

Oppsummering

På tross av sin enkelhet, på tross av de litt fattigslige, men suverent designede symbolene, og til tross for den noe slitsomme musikken og lydeffektene, har Super Flip noen funksjoner og muligheter som sjarmerer veldig. Vi innrømmer at vi ble sittende i langt over en time med autospill og blikket festet på skjermen. Vi hadde mye moro i løpet av denne tiden, selv om vi endte opp med noen kroner i tap underveis. Men den ene Super Flippen ga oss over 5000 mynter – da var det moro. Vi vil gå så langt som å anbefale deg å prøve denne automaten!