Spinions – glade farger og livlige figurer

Introduksjon

På spilleautomaten Spinions flyter sommerdrinkene og artige figurer danser på stranden – her får du både humor og underholdning. Dette er en morsom spilleautomat som lages av Quickspin, og de artige figurene i spillet har store likhetstrekk med de morsomme de velkjente Minions-figurene. I spillet svinger party-musikken i ørene, og de artige og kule oransje kroppene danser lystig rundt på stranden. Dette er en spilleautomat som du blir i godt humør av, og savnet etter sommer og sol forsvinner mens du nyter det artige strandlivet i spillet. Spinions er en spilleautomat med fem hjul, tre rader og hele 25 gevinstlinjer.

Spinions er en artig spilleautomat der du møter på de gøyale og livlige oransje figurene. De danser og svinger seg til glad sommermusikk, og er klare for å ha et skikkelig strandparty sammen med deg. Grafikken i spillet er morsom og underholdende laget til, med animerte figurer og myke linjer. Sommerdrinkene finnes i flere varianter, og byr også på ulike gevinster når du spinner dem frem i vinnende kombinasjoner. Spinions er en enkel spilleautomat å spille på, med et pent design, og noen gode funksjoner som kan gi deg flere gevinster. Her er det både wild- og scatter-symboler, samt noen herlige re-spinn med sticky wild-symboler.

Gevinstlinjer og innskudd

Spinions er et spill med artig grafikk og også morsomme symboler som hver på sin måte kan gi deg gode gevinster når de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. På de fem hjulene spinnes det frem drinker av ulikt slag og i friske farger, i tillegg til tall og bokstaver. Det er mulig å prøve spillet i gratisversjon for å bare prøve ut partyet litt før du begynner å spille for egne penger. Og når du begynner å spille for egne penger ligger myntinnsatsen i spillet på maks fire mynter per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,10 og opptil 100.

Tema og design

Kanskje det er søskenbarna til Minions du møter på spilleautomaten Spinions? Disse artige oransje figurene har i hvert fall store likhetstrekk med Minions, både når det gjelder utseende og morsom utstråling. På spilleautomaten Spinions skal du få være med på strandparty og drikke mange artige og smakfulle fruktdrinker, og også litt champagne om du er heldig. Grafikken i spillet er humoristisk og godt laget til, og symbolene som spinnes frem på hjulene er drinker i ulike farger og fasonger. Musikken som er satt til spillet er svingende toner som setter fart på dansefoten. Her er det rett og slett god underholdning og mye liv.

Bonusfunksjoner

Spinions er en enkel spilleautomat å spille på, pent designet, og grafikken er underholdende. De ulike funksjonene i spillet gjør god nytte i spillet til å vinne flere gode gevinster. Wild-symbolet i spillet er en dansende glad Spinions-figur, og denne karen kan ha et par ulike funksjoner i spillet. Den kan fungere som en joker, men den kan også gi re-spinn, og fungere som et sticky wild-symbol. Dette innebærer mange gode ekstra spillerunder for deg, i tillegg til flere vinnermuligheter. Mottar du tre Bonus Club-symboler vil disse gi deg tilgang til bonusspillet som gir deg ti gratisspinn.

Fordeler

Spinions byr på mye god underholdning, humor og herlige gevinster. Dette er en spilleautomat som det er enkelt å spille på, og som også inneholder noen få, men gode funksjoner som øker vinnersjansene dine. Det er mulig å vinne ganske høye gevinster på denne automaten dersom du lar deg rive med av festlighetene. Grafikken på spillet er artig laget til, med vittige animasjoner, og musikken setter fart på dansefoten og spillerytmen. Det er mulig å prøve spillet gratis, og liker du det kan du også laste det ned til mobilen eller nettbrettet ditt, og ha litt underholdning når du selv ønsker det.

Ulemper

Spinions er en underholdende spilleautomat fra Quickspin og det meste fungerer slik det skal på spillet, men det er alltid noe som kan forbedres. Spinnene på denne spilleautomaten går litt tregt, og har ikke helt fått sving på dansefoten tydeligvis. Spillet mangler også et bonusspill, det kunne nemlig gjort seg med litt ekstra underholdning på strandpartyet. Noen har kanskje ikke helt sansen for Minions, og da vil de muligens heller ikke like Spinions-figurene – eller spillet. Det kan også ta litt tid noen ganger før de helt store gevinstene spinnes frem, så vær tålmodig, og ikke spill for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Spinions er en artig og underholdende spilleautomat fra Quickspin med god grafikk, svingende party-musikk og gule, kule figurer som underholder deg – og byr på fargerike fruktdrinker. Disse drinkene kan gi deg gevinster dersom du får vinnende kombinasjoner, og med wild-symboler, scatter-symboler og også sticky wild-symboler, så er det lagt godt til rette for å kunne vinne. Du kan prøve spillet gratis dersom du bare vil sjekke ut strandfesten litt før du velger å spille for egne penger. Men én ting er sikkert – dette spillet gir deg en god følelse, og det er vanskelig å forlate festen når den er så godt i gang.