Secret of the Stones – spennende og mystisk

Introduksjon

Den keltiske kulturen har en spennende historie bak seg, som strekker seg langt tilbake i tid. Denne kulturen stammer fra helt tilbake til jernalderen, og her dukker det opp mange mystiske symboler og magiske handlinger som skulle bringe folket lykke og hell. På spilleautomaten Secret of the Stones får du oppleve den keltiske kulturen, og du møter både mystikk, magi og steiner, blokker og tavler med hemmelige skatter i. Dette betyr også steintavler med gode gevinster i. Secret of the Stones er en begivenhetsrik spilleautomat som er laget av NetEnt, og som har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer, samt ganske høye gevinster til den heldige.

Secret of the Stones er en spilleautomat som er inspirert av den keltiske kulturen, og vi møter på både mystiske menn fra denne tiden, samt magiske steintavler som inneholder steiner og skatter med ganske store verdier. Grafikken i spillet er godt laget til, og du får et innblikk i den livlige keltiske atmosfæren når de flotte, keltiske symbolene spinnes frem på spillets hjul. Dette er en tradisjonell spilleautomat med mye skjult rikdom under de vakre steinene og steinblokkene. Spilleautomaten er enkel å spille på, og har noen gode funksjoner som gjør jakten etter verdifulle skatter ganske spennende.

Gevinstlinjer og innskudd

Med spilleautomaten Secret of the Stones blir du med på en spennende reise tilbake i tid. Og du trenger ikke ha noe kjennskap til den keltiske kulturen for å bli inspirert av spillet og oppleve god underholdning. Spillet er flott laget til med ulike symboler hentet fra den keltiske historien, og disse er både vakre og detaljerte. Tallene og bokstavene har et keltisk preg, og de andre symbolene som spinnes frem i spillet er ulike symboler fra den keltiske mytologien og kulturen. Myntinnsatsen kan justeres fra én til 10 mynter per gevinstlinje, og myntstørrelsen er fra 0,01 og opptil 0,5.

Tema og design

I Secret of the Stones er det den keltiske kulturen, historien og mytologien som er temaets inspirasjon. Grafikken i spillet er godt laget til med flotte farger og en mystisk atmosfære. Animasjoner og bilder i spillet er satt sammen slik at du får et godt inntrykk av historien og kulturen mens du spiller. Symbolene som spinnes frem er detaljerte og godt laget til, og fremkaller noe av mystikken fra denne tidsperioden. Det er tall og bokstaver med keltisk vri, og symboler fra mytologien. Lyden som er satt til spillet passer perfekt, der toner fra klokkespill høres sammen med mystiske lyder fra den keltiske skogen.

Bonusfunksjoner

Secret of the Stones er en enkel spilleautomat med et oversiktlig og ryddig design. Men selv om dette er en enkel spilleautomat å spille på, så inneholder den også noen gode funksjoner som gjør stemningen i spillet magisk, der du skal lete etter verdifulle skatter under de forskjellige steintavlene. Wild-symbolet i spillet er en mann med skjegg, og fungerer som en joker i spillet. Scatter-symbolet minner om et gullbelagt tre, og kan gi deg ti gratisspinn dersom det spinnes frem tre eller flere av det. Spillet har også et spennende bonusspill der du skal velge tre av 20 steiner, hvor du kan vinne gode gevinster.

Fordeler

Enten du liker historie, kultur og mytologi eller ikke, vil du sannsynligvis uansett like å spille på den spennende og underholdende spilleautomaten Secret of the Stones. Dette er et eventyrlig spill som bygger på mystikk, god grafikk, levende animasjoner, og ikke minst mange gevinster. Det er mulig å vinne opptil 350 000 mynter som toppgevinst i dette spillet. Automaten har også både wild- og scatter-symbol, noe som kan øke vinnermulighetene dine, samt gi deg tilgang til et spennende bonusspill. Det er mulig å prøve spillet gratis før du spiller for egne penger på det. Du kan også laste ned spillet til mobilen og nettbrettet ditt.

Ulemper

Secret of the Stones er en enkel spilleautomat å forholde seg til, og den inneholder få og greie funksjoner. Det finnes imidlertid ikke noen progressiv jackpot i dette spillet, noe en del storspillere (og vanlige spillere for den saks skyld) ganske sikkert vil savne. Toppgevinsten er likevel ganske høy, med sine 350 000 mynter, selv om den ikke kan sammenlignes med de gevinstene du kan vinne på enkelte andre automater. Med et så spennende spill, samt en god toppgevinst, kan du kanskje glemme at du ikke bør spille for mer enn du faktisk har råd til å tape. Husk å være obs på dette – velg innsats nøye.

Oppsummering

På spilleautomaten Secret of the Stones drar vi langt tilbake i tid, faktisk helt tilbake til jernalderen og den keltiske kulturen. Dette er et vakkert og mystisk spill der grafikken og fargene kombinert med lydsporet og noen livlige animasjoner, skaper en egen mystisk atmosfære i spillet. Secret of the Stones er et enkelt spill med lett og oversiktlig design, som gjør at du fort kommer inn i spillets mystiske verden. Det finnes også en toppgevinst på 350 000 mynter i spillet, samt wild- og scatter-symbol som vil kunne hjelpe deg på vei til å vinne denne gevinsten. Bli med på et keltisk eventyr!