Lucky Lady’s Charm Deluxe – en lykkebringende automat

Introduksjon

Hvem er vel ikke på jakt etter litt lykke og hell en gang i blant? Kanskje et par lykkeformularer og lykkesymboler er det som trengs for at det skal gå den veien du ønsker? På spilleautomaten Lucky Lady’s Charm Deluxe handler alt om lykke og hell. Dette er et spill der hjulene er krydret med ulike lykkesymboler. Dette er en spilleautomat som er laget av den kjente spillprodusenten Novomatic, og den har fem hjul, tre rader og 10 gevinstlinjer som er fulle av ulike lykkebringende symboler som kan gi deg gevinster dersom de spinnes frem i vinnende kombinasjoner.

Lucky Lady’s Charm Deluxe handler om en kvinne som søker etter lykke og hell i livet sitt, og for å få dette bruker hun ulike symboler som skal mane frem nettopp dette. På spillets hjul vil du se både lykkeamuletter, hestesko, firkløvere, den lykkesøkende kvinnen, samt tall og symboler som også kan bringe deg lykke. Dette er en grei spilleautomat å spille på med et ryddig og oversiktlig design. Og den kan bringe deg ganske mye hell og lykke dersom du er heldig med symbolkombinasjonene. Spillet har også noen gode funksjoner som vil hjelpe deg på vei til å vinne gode gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Lucky Lady’s Charm Deluxe er en fargerik og behagelig spilleautomat, med et flott design og god grafikk. Fargene er lyse og lette med et noe eventyrlig preg over seg. Symbolene som spinnes frem og som også kan gi deg mye godt hell, er både marihøner, krystallkuler, en harefot, samt lykkebringende tall og bokstaver. Men for at lykken skal stå deg bi i dette spillet må du gjøre en innsats. Her velger du innsatsnivå fra 1 til 10, hvor du aktiverer opptil alle gevinstlinjene. I tilleg kan myntstørrelsen justeres opptil 100, noe som gjør at du kan satse opptil 1000 kreditter per spinn.

Tema og design

På spilleautomaten Lucky Lady’s Charm Deluxe er det jakten på lykke og hell som er temaet. Automaten byr derfor på symboler som kan gi deg nettopp dette. Spillet handler om en kvinne som gjør sitt aller beste for å bringe lykke og hell inn i sitt liv, og kanskje også ditt – i hvert fall dersom du er heldig i spillet. Grafikken i spillet er detaljert og godt laget til, og har et drømmende preg over seg. Fargene er duse for å skape en drømmende effekt, og lydsporet minner om tryllestøv og lyder fra gullmynter, satt sammen med lystige musikktoner.

Bonusfunksjoner

Lucky Lady’s Charm Deluxe er enkel å spille på, og inneholder noen gode funksjoner som kan hjelpe deg i jakten på gode gevinster. De forskjellige symbolene som spinnes frem i spillet har ulike verdier, og kan gi deg forskjellige gevinster dersom de dukker opp i vinnende kombinasjoner. Den vakre kvinnen i spillet er wild-symbolet og fungerer som en joker. Dukker det opp to eller flere av henne mens du spiller, kan du forvente deg gode gevinster. Scatter-symbolet er krystallkulen, og med dette kan du se frem til gode gratisspinn, samt potensielle gevinster. Spillet inneholder også et gambling-spill som du kan aktivere når du vinner i spillet.

Fordeler

Det er alltid spennende å prøve lykken og ha hellet med seg. Slik er det også når du begynner å spille på Lucky Lady’s Charm Deluxe. Dette er en flott spilleautomat som er enkel å spille på, og den inneholder noen gode funksjoner som kan gi deg ganske høye gevinster. Symbolene i spillet er symboler mange forbinder med lykke, og dersom de spinnes frem i vinnende kombinasjoner mens du spiller, så kan du bli en ganske heldig og lykkelig spiller. Det er ganske store gevinster å hente i dette spillet. Lucky Lady’s Charm Deluxe byr på et eget gambling-spill som du kan aktivere etter hver gevinst.

Ulemper

Novomatic er kjent for å lage sin egen vri på spillene, og Lucky Lady’s Charm Deluxe er intet unntak. Dette er en flott spilleautomat, men i likhet med de fleste andre spilleautomater er ikke alt perfekt her heller. Lucky Lady’s Charm Deluxe er et enkelt spill, og passer kanskje best for helt nye spillere, samtidig som spillprodusenten har lagt opp slik at spillet passer best for storspillere med tanke på innsats og gevinster. Dette samsvarer ikke helt. Vi anbefaler ikke nye spillere til å satse for fullt før de er blitt litt kjent med de ulike spillenes funksjoner.

Oppsummering

Lucky Lady’s Charm Deluxe er en sjarmerende spilleautomat som legger vekt på lykke og hell, og her er det faktisk ganske mye lykke og hell å hente – spesielt i form av relativt høye gevinstutbetalinger. Spillet handler om en kvinne som er på jakt etter lykke, og hun tar i bruk diverse lykkesymboler for at lykken skal stå henne bi. Symbolene i spillet er derfor også forskjellige lykkebringende symboler. De er mulig å prøve spillet gratis før du velger å spille for egne penger, og du kan også laste ned spillet til mobiltelefonen din. Det kan tross alt være greit å ha litt lykke i lommen noen ganger.