Immortal Romance

Introduksjon

Immortal Romance er en klassisk spilleautomat fra den kjente spillutvikleren Microgaming. Her er tema vampyrer og forbudt kjærlighet, med noen spennende karakterer som spinner frem på hjulene. Du vil bli mer kjent med dem og deres bakgrunnshistorie etter hvert som de spinnes frem. Spillet har et tema som vil vekke manges interesse, og det fantastiske designet øker hele opplevelsen enda mer. Her er det mange flotte animasjoner og funksjoner som vil holde deg underholdt fra start til slutt. Håpet om storgevinst er selvfølgelig der, og med en RTP på nærmere 97 % skal du ikke se bort ifra at dette kan bli en realitet.

Spillet har et klassisk oppsett og er enkelt å navigere, og passer dermed perfekt for nybegynnere til spilleautomater. Men spillet er alt annet enn kjedelig, og passer også for de som er på utkikk etter litt action i hverdagen. Microgaming har klart å utvikle noen spennende bonuselementer som gir et lite avbrekk fra de samme spinnende hjulene, blant annet med historien til hver karakter du spinner frem. Et spill med en bakgrunnshistorie med mer intriger skal du lete lenge etter. Her er det forbudt kjærlighet mellom dødelig og udødelig, samt stor rikdom og blodig action i vente.

Gevinstlinjer og innskudd

Immortal Romance har fem hjul og tre rader, og disse gir til sammen hele 243 gevinstlinjer. Det betyr at det er mange gevinstkombinasjoner som kan spinnes frem. På hjulene dukker det opp symboler fra spillets tema, samt klassiske kortsymboler som J, Q, K og A. For å skape gevinstgivende kombinasjoner med disse symbolene må du først gjøre en innsats. Du velger enkelt antall mynter fra 1 til 10, og størrelsen på disse mellom 0,01 og 0,1 euro. Du kan velge om du vil spille med mynter eller kreditt. Spillet har og en «bet max» knapp dersom du vil gå «all in», eventuelt kan du prøve spillet gratis.

Tema og design

Temaet her er forbudt kjærlighet og spennende intriger. I tillegg til kortsymbolene og de ulike karakterene som spinnes frem med hver sin bakgrunnshistorie, dukker det opp et gammelt slott og en bok med et glass rødvin på hjulene. Symbolene er statiske, men blir animert hvis det spinnes frem en vinnende kombinasjon. Det mest spennende er når «Wild Desire» funksjonen blir utløst, for da vil blodet dryppe nedover et eller flere hjul og fylle det med en skarp rødfarge. I bakgrunnen kan du høre behagelig musikk med en mystisk undertone, og når hjulene spinnes på plass hører du hjertebank.

Bonusfunksjoner

Immortal Romance er produsert av spillgiganten Microgaming, og kommer da selvfølgelig med noen spennende funksjoner som løfter opplevelsen enda noen hakk. Spillets wild-symbol er logoen «Immortal Romance», og dette symbolet kan erstatte alle normale symbol samt doble gevinster. Wild Desire-funksjonen dukker opp helt tilfeldig, og kan gjøre opptil fem hjul til wild-hjul når blodet begynner å dryppe. Tre eller flere av spillets scatter-symbol vil åpne døren til «the chamber of spins», hvor du kan forvente både gratisspinn og multiplikasjoner av gevinster. I tillegg til alt dette har spillet som allerede nevnt hele 243 måter å vinne på.

Fordeler

Dette er en spilleautomat fra en anerkjent spillutvikler, og komme derfor full av kvalitet og spennende funksjoner. Temaet er spennende og gjennomført, og lydsporet er noe av det minst irriterende på markedet. Lydeffektene av hjertebank når du spinner hjulene er også veldig kul. Den beste funksjonen i spillet er Wild Desire, som utløses tilfeldig og kan gjøre opptil fem hjul wild. Scatter-symbolene kan by på gode gratisspinn, i tillegg til at du får lære mer om personene som spinnes frem på hjulene og deres forhold til hverandre. Designet er gjennomført og har mange flotte detaljer i animasjonene.

Ulemper

Wild desire-funksjonen er utrolig spennende, men dukker opp helt tilfeldig. Det kan derfor virke lite sannsynlig at det skal utløses. Scatter-symbolene dukker også opp sjeldent, noe som gjør at det tar lang tid før du kan komme inn i Chambers of spins og lese mer om de ulike karakterene i spillet. Temaet og designet er flott, men grafikken kunne med fordel vært oppdatert. Det er ganske tydelig at dette spillet begynner å bli noen år gammelt, med uklare symboler og animasjoner. Ellers kan innsatsinnstillingene bli forvirrende med de mange valgene som mynt eller kreditt. Utbetalingstabellen gir veldig lite informasjon.

Oppsummering

Immortal Romance bygger på en kjærlighetshistorie mellom dødelig og udødelig – menneskelig og vampyr. Her spinnes det frem mange flotte symboler på hjulene, som er alle er designet til å passe historien spillet bygger på. Bonusfunksjonene i spillet er spennende, og da spesielt den tilfeldig utløste Wild Desire-funksjonen med bloddryppende wild-hjul. Med hele 243 måter å vinne på kan det dukke opp mange gode gevinster underveis. Designet er gjennomført fra topp til tå, selv om grafikken med fordel kunne ha blitt oppdatert litt. Dette er spillet for deg som ønsker spenning, intriger og gode gevinster. Lydsporet er et ekstra pluss!