Fairytale Legends: Red Riding Hood – en eventyrlig spilleautomat

Introduksjon

De aller fleste har hørt eventyret om den sultne, slemme ulven og lille Rødhette som skulle besøke bestemoren sin. Nå kan du ta del i dette eventyret på en ny måte, og prøve å redde lille Rødhette fra ulvens skarpe tenner samtidig som du kan vinne gode gevinster på vei til bestemors hus. Spilleautomaten Fairytale Legends: Red Riding Hood er et spill med Rødhette og skogsturen hennes som tema, og dette er ganske enkelt en eventyrlig spilleautomat. Fairytale Legends: Red Riding Hood er laget av den kjente spillprodusenten NetEnt og har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer.

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en spilleautomat som er godt laget til, der du sammen med Rødhette tusler gjennom skogen på vei til bestemoren sitt hus. Underveis på turen vil du møte på ulike gode feer som kan by på mange spennende opplevelser. Dette er en fargerik og eventyrlig spilleautomat krydret opp med mange gode og spennende funksjoner. Grafikken i spillet er godt laget til, og lyden som er satt til spillet gir en egen opplevelse av en fantastisk skogstur der tryllestøv drysses over deg, og fuglekvitter synger mildt i bakgrunnen. Spill, og opplev mange artige opplevelser samt gode vinnermuligheter!

Gevinstlinjer og innskudd

Fairytale Legends: Red Riding Hood presenteres som et eventyr med kart over skogen der lille Rødhette skal gå for å komme frem til bestemoren sitt hus. Underveis på turen vil du møte på søte små feer som hver på sin måte har noen fine overraskelser på lur til deg. Symbolene som spinnes frem på spillets hjul er symboler hentet fra selve eventyret, slik som magiske bokstaver og tall, en eventyrbok, blomster, en kiste og andre eventyrlige symboler. Alle symbolene har ulike verdier som kan gi deg gevinster. Myntinnsatsen i spillet er mellom 1 og 10 mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 og opptil 1.

Tema og design

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en spilleautomat som bygger på det kjente og kjære eventyret om lille Rødhette og den slemme ulven. Dette er et eventyr som er kjent i flere land og kulturer, og er faktisk en ganske gammel historie. Grafikken i spillet er eventyrlig laget til – det er den beste måten å beskrive den på. Du finner myke farger og gode detaljer på skjermen, samt mange vakre symboler som er hentet fra eventyret. Kartet som viser skogen og stiene er også flott laget til, og musikken som er satt til spillet passer perfekt. Det er lyder av tryllestøv som drysses, fuglekvitter og eventyrmusikk.

Bonusfunksjoner

Fairytale Legends: Red Riding Hood er et spennende og eventyrlig spill med mange artige funksjoner. Ikke bare er tema i spillet et eventyr, men det føles også eventyrlig å spille på denne spilleautomaten. Dette er et spill med både wild-symboler, sticky wild re-spinn, scatter-symboler, og feer som kommer med mange spennende overraskelser i ulike bonusformat. Det er tre ulike tilfeldige funksjoner i spillet som kan gi både gevinster og mange herlige gratisspinn. Det finnes også et bonusspill i spillet kalt Beware the Wolf Bonus, med en raus multiplikator. Det finnes mange gode gevinster i dette spillet, så her er det bare å pakke kurven og bli med!

Fordeler

Å kunne spille et kjent og kjært eventyr er en hyggelig opplevelse, og når grafikken er så godt laget til som den er på spilleautomaten Fairytale Legends: Red Riding Hood, opplever du også eventyret samtidig mens du spiller. Dette er en underholdende spilleautomat med mange gode og spennende funksjoner, samt mange gode gevinster som du kan plukke med deg i piknikkurven din – du kan vinne 200 ganger innsatsen din. Du kan også laste ned spillet til mobilen eller nettbrettet ditt, slik at du kan dra ut på et spennende eventyr sammen med Rødhette når det måtte passe for deg. Men pass deg for den slemme ulven!

Ulemper

Fairytale Legends: Red Riding Hood er en ganske ny spilleautomat som kom ut i 2016, og dette er et spill som inneholder mange forskjellige funksjoner. Det kan være lurt å prøve ut gratisversjonen av spillet før du begynner å spille for egne penger, slik at du kan bli litt kjent med spillets ulike funksjoner. Liker du ikke så godt de kjente eventyrene er det heller ikke sikkert du vil like denne spilleautomaten så godt. Det kan også ta litt tid før de store gevinstene dukker opp under skogsturen, så vær litt tålmodig, og ikke spill for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

NetEnt har nok en gang kommet med en unik og spennende spilleautomat med et eventyrlig tema og mange artige funksjoner. Spilleautomaten Fairytale Legends: Red Riding Hood ble lansert i 2016, og er blitt en populær spilleautomat å bruke litt velfortjent fritid på. Dette er en spilleautomat der eventyret om lille Rødhette står i fokus, og du skal bli med henne på en spennende skogstur frem til bestemoren sitt hus. Underveis dukker det opp små, gode feer som har forskjellige overraskelser på lur til deg. Grafikken i spillet er godt laget til, med et oversiktlig kart over skogen, der du kan finne og vinne gode gevinster.